Technológiai konténer vásárlás, bérlés

  • egyedi konténerméretek és kialakítás
  • telephelyünkön lehetőség a kívánt technológia beépítésére
  • gyors gyártási és szállítási határidő
Ajánlatkérés

Technológiai konténer

Manapság egyre növekszik az érdeklődés különböző iparágakban tevékenykedő vállalkozások részéről. Azonban az igények már nem csupán irodakonténerekre vagy raktárkonténerekre korlátozódnak, hanem egyre inkább az egyedi kialakítású technológiai konténerek iránt is nő a kereslet. A technológiai konténerek tervezésekor minden részletre kiemelt figyelmet fordítunk, és az ügyfelekkel való alapos egyeztetés során határozzuk meg a konténerbázist, az alkalmazott anyagokat, valamint a speciális padló- és faláttörések, födémáttörések helyét, méretét. Az egyedi padlómegerősítések révén biztosítjuk a konténer rendkívüli teherbírását. Az esetlegesen szükséges rögzítési pontokat milliméter pontossággal tervezzük meg, hogy Önnek maximális biztonságot nyújtsunk gépei elhelyezésénél. A belső burkolatok széles skálájával lehetővé válik a konténer rozsda- és savállóvá tétele, emellett cégünknek a hangszigetelés sem jelent problémát.


Válassza a Central Containert-t, mint megbízható partnert a konténergyártáshoz. Partnercégeinkkel együttműködve garantáljuk Önnek az aktuális törvényi előírásoknak mindenben megfelelő technológiai konténerét. Komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek Önnek a tervezési fázisban is, hogy igényei makulátlanul illeszkedjenek a konténeres technológiához. Emellett a konténer tervezését és gyártását folyamatosan nyomon követhetik telephelyünkön. Lehetőség nyílik aktívan részt venni a projekt alakulásában, ezzel biztosítva, hogy a folyamat minden lépése magas minőségi szabványoknak megfelelően zajlik. Válassza a Central Container-t, és lépjen be a korszerű, testreszabható konténermegoldások világába!


Fedezze fel a cégünk által kínált számos előnyt, amennyiben technológiai konténerét velünk tervezteti:

Hűtőkonténer


Kínálatunkban megtalálhatók új és használt hűtőkonténerek is, melyek optimális megoldást kínálnak fagyasztott áruinak biztonságos tárolásához minden időjárási körülmények között. Akár temperált tárolásra van szüksége termékei számára, akár állandó hőmérsékletre a palánták növekedéséhez, hűtőkonténerünk tökéletes választás. Nemzetközi közúti és vízi szállításra is alkalmasak, így biztos lehet benne, hogy a tárolt áru mindig védelem alatt áll, bárhol is járjon. Vásárlása során teljes körű biztonságot élvez, hiszen új hűtőkonténereinkre világszerte érvényes garanciát nyújtunk. Hűtőkonténereinket 20’ és 40’ kivitelben forgalmazunk, akár magasított – high cube változatban is. Igény szerint hasznos kiegészítőkkel is ellátjuk, mint például hőfogó szalagfüggöny, beltéri világítás, acél rámpa, rozsdamentes polcrendszer.

Az általános hűtőkonténerek főbb paraméterei:

Méret Külső hosszúság Külső szélesség Külső magasság Belső hosszúság Belső szélesség Belső magasság Tömeg
20' 6058 mm 2438 mm 2591 mm 5545 mm 2180 mm 2250 mm 2860 kg
40' 12192 mm 2438 mm 2896 mm 11300 mm 2180 mm 2250 mm 4700 kg