Mobil terek rendezvényekre

  • szabad színválasztás és többféle méret
  • egyedileg meghatározható dizájn
  • saját márkajelzés megjelenítésének lehetősége
Ajánlatkérés

Rendezvények


Fedezze fel kimagasló minőségű szaniter- és irodakonténereinket, amelyek segítik rendezvénye zökkenőmentes lebonyolítását. Legyen szó koncertekről, fesztiválról, esküvőről vagy egyéb ünnepségről, cégünk kényelmes és higiénikus megoldásokat kínál a résztvevők számára. Álmodd meg a tökéletes eseményt, és mi biztosítjuk a megfelelő térkialakítást! Tudjuk, hogy minden rendezvény más és más, ezért rugalmas megoldásokat kínálunk, hogy minden elképzelése valóra válhasson. Konténereink sokoldalúak és testreszabhatók, így teljes mértékben alkalmazkodhatnak rendezvényed témájához és stílusához.

Megfelelő termékek rendezvényéhez


Irodakonténer

Az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosítjuk rendezvényéhez a megfelelő környezet, legyen szó információs pontról, WC helyiségről, pénztár- vagy beléptető konténerről. Az egyedi kialakítás és számos felszereltségi lehetőség biztosítja a konténerek sokoldalú felhasználását.

»

Szaniterkonténer

Szaniterkonténereink önállóan és konténercsoportban is elhelyezhetők a rendezvény helyszínén az egyedi igényeknek megfelelő kialakítással. Tiszta és higiénikus környezetet biztosít az egész esemény alatt.

»