Irodakonténer vásárlás, bérlés

  • egyedi igények szerinti kialakítás
  • többféle színben és méretben
  • utólagosan átalakítható, bővíthető
Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Szállítás
Telepítés
Tervezés/engedélyeztetés
KONTÉNER FELÚJÍTÁS, ÁTALAKÍTÁS
Szállítás

Megvásárolt, vagy bérelt konténerét Önnel előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk az ország bármely pontjára. Amennyiben igényt tart rá, szívesen vállaljuk a konténer helyszíni lerakását is, így Önnek nem kell ezzel foglalkoznia. Ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú, és ennek érdekében kizárólag olyan szállítópartnerekkel dolgozunk együtt, akiket alaposan előminősítettünk és személyesen győződtünk meg arról, hogy a konténerek sérülésmentesen kerülnek átadásra Önnek.

Természetesen nem csak önrakodós autókra vagyunk korlátozva, amikor a konténerek lerakásáról van szó! Folyamatosan bővítjük a már amúgy is kiterjedt darus kapcsolatrendszerünket az ország egész területén, hogy Önnek mindig a legversenyképesebb szolgáltatást nyújthassuk. Törekszünk arra, hogy minden igénynek maximálisan megfeleljünk, és ennek érdekében szüntelenül fejlesztjük szolgáltatásainkat. Válassza szolgáltatásainkat és legyen szó bármelyik régióról, mi rugalmasan és hatékonyan biztosítjuk a konténerek kiszállítását.


Miért érdemes a Central Containerrel együttműködni szállítási és daruzási szolgáltatások terén?


Telepítés

Napjaink egyik legfontosabb építészeti irányelve, hogy a kivitelezés során a lehető legkisebb mértékben avatkozzunk be a természetbe. Ezt a célt kiválóan szolgálja a moduláris építészet, különösen a konténer alapú megoldások. Ezek a konténerek vagy konténercsoportok rendkívül hatékonyan alkalmazkodnak a környezethez, miközben minimális előkészületet és alapozási munkát igényelnek a telepítés során.

Az önálló acélszerkezet tovább maximalizálja a gyors előkészületek hatékonyságát. Fontos megjegyezni azonban, hogy a konténerek fogadására való felkészülésben a rossz lépések elkerülése kulcsfontosságú. Egy nem megfelelően kiegyenlített alap komoly kihívásokat eredményezhet, beleértve a nyílászárók hibás működését és a csapadékvíz elvezetésével kapcsolatos problémákat is.

A Central Container jól felkészült csapata szívesen átvállalja Öntől az alapkészítés feladatát, ezzel is hozzájárulva az Ön kényelméhez. Minősített, megbízható alvállalkozó partnereinkkel együtt rövid határidőn belül vállaljuk komolyabb alapozási munkálatok elvégzését, akár a közművek talajba történő elhelyezését is beleértve. A tervek tekintetében rugalmasak vagyunk, melyek lehetnek meglévő vagy - igény szerint - saját magunk által készítettek is.


Tapasztalja meg az alábbi előnyöket, amikor a Central Containertől rendeli meg a konténere telepítését:


Tervezés/engedélyeztetés

Tapasztalja meg a gördülékeny engedélyeztetési eljárás menetét, amikor konténerei elhelyezését tervezi hazánkban. Az illetékes hatóságok engedélyének beszerzése manapság nélkülözhetetlen lépés, és egyre több partnerünk számára válik fontossá a tervezés és az engedélyeztetés egyszerűsítése. Ezen igényeknek maximálisan eleget téve, kiváló tervező partnereinkkel együttműködve igyekszünk megfelelni. Tervezőink komoly tapasztalattal rendelkeznek a moduláris építészet terén, és az általunk forgalmazott termékek minden részletét alaposan ismerik. A folyamatos egyeztetéseinknek köszönhetően mindig naprakészek a kivitelezési lehetőségeink terén is. Mindezek együttesen garantálják Önnek a sikeres engedélyezési eljárás lebonyolítását!


Tapasztalja meg az alábbi előnyöket, amikor a Central Containertől rendeli meg a tervezés és engedélyeztetés szolgáltatását:


Konténer felújítás, átalakítás

Ha elhasználódott, sérült irodakonténerek, szaniterkonténerek vagy raktárkonténerek teljeskörű, szakszerű felújítására van szüksége, akkor jó helyen jár. Magas kvalitású szakembereink rövid határidőn belül új életet lehelnek régi konténerébe, teljes mértékben az Ön igényei szerint. Válassza a Central Container-t, és bízza ránk elhasználódott konténerének felújítását! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy együtt megvalósíthassuk a konténerfelújítással kapcsolatos terveit és elképzeléseit!

Miután szakembereink elvégezték a helyszíni felmérést, kollégáink részletes ajánlatot készítenek Önnek. A kiválasztott szolgáltatásokat rugalmasan, az Ön igényei szerint és megrendelése alapján valósítjuk meg. Csapatunk minden esetben csak javaslatokat tesz a szükséges javításokra, de végső soron Ön dönti el, hogy milyen mértékben kívánja igénybe venni szolgáltatásunkat. Nemcsak a konténerek felújításában, hanem átalakításában is szívesen segítünk. Bármilyen konténertípusba szakszerűen és rövid határidővel vállaljuk utólagos ajtó, ablak, klíma, valamint szaniterblokk beépítését. Kollégáink a helyszíni felmérést követően tanácsokat adnak a legoptimálisabb elrendezésre.


Fedezze fel a cégünk által nyújtott előnyöket, ha a Central Containertől rendeli meg konténere felújítását, átalakítását: