Mobil terek a kereskedelemben

  • egyedi igények szerint többféle színben és méretben
  • modern dizájn, gyors telepítés
  • sokféle belső felszereltségi opció
Ajánlatkérés

Kereskedelem


Üzleti kihívásokra modern megoldásokkal válaszolunk és kínáljuk a raktár-, szaniter- és irodakonténerek innovatív felhasználását, ahol nem csak konténereket, hanem üzlethelyiségeket, eladótereket és irodákat teremtünk. Ezek a térbeli mobil lehetőségek rugalmas és stílusos megoldásokat rejtenek minden vállalkozás számára. Rövid távra bérelhet pop-up teret vagy hosszabb távra inspiráló irodát, állandó üzletet alakíthat ki-mi mindent lehetővé teszünk! Az üzlethelyiségek és irodák színeitől a belső elrendezésig minden testre szabható. Hozza létre a saját márkáját tükröző környezetet, és kínáljon ügyfeleinek egyedülálló élményt. Tekintse meg a kereskedelmi terek kialakításához megfelelő termékeinket!

Megfelelő termékek kereskedelmi terek kialakítására


Irodakonténer

Az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosítjuk a megfelelő munkakörnyezetet, standard méretű irodakonténereink tökéletes kényelmet nyújtanak akár rövid, akár hosszabb távra. Az egyedi kialakítás és számos felszereltségi lehetőség biztosítja, hogy teljes mértékben megfeleljünk az Ön igényeinek.

»

Szaniterkonténer

A Central Container innovatív szaniter- és WC konténerei tökéletes választás azoknak, akik -még ha csak ideglenesen is- kifinomult higiéniai környezetet szeretnének. A fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében a Central Container elkötelezett a tiszta folyó víz előnyei iránt, különös tekintettel a különböző káros kemikáliák elkerülésére.

»

Raktárkonténer

Egészítse ki üzlethelyiségét vagy irodáját hasznos anyagtároló megoldásokkal. A konténerek masszív szerkezete hosszan tartó élettartamot biztosít, és garantálja termékei állandó védelmét.

»