Irodakonténer vásárlás, bérlés

  • egyedi igények szerinti kialakítás
  • többféle színben és méretben
  • utólagosan átalakítható, bővíthető
Ajánlatkérés

Rólunk


A Central Container Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely immár 22 éve kiváló minőségű, egyedi építésű és ISO szabványoknak megfelelő konténerekkel szolgálja ki Kedves ügyfeleit. Nem csupán értékesítünk, hanem fiatal és dinamikusan bővülő konténerparkunkkal igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon kielégíteni partnereink konténerbérleti igényeit is.

Tudatában vagyunk annak, hogy a saját magunktól megkövetelt magas minőségű szolgáltatás csak úgy tartható fent hosszú távon, ha minden területen folyamatosan fejlődünk. Ezért 2015-ben egy jelentős infrastrukturális fejlesztés keretében új telephelyet hoztunk létre. 2017 óta egy ISO 9001-2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, melyet az ÉMI-TÜV SÜD Kft. akkreditált.

A magas színvonalat szem előtt tartva folyamatos műszaki és létszám fejlesztésekben gondolkodunk, hogy minél nagyobb szakértelemmel és gyorsasággal tudjunk reagálni az egyre növekvő vevői igényekre. Konténereink számos területen használhatók, beleértve az építés és ipart, oktatást, lakhatást, rendezvényeket és a kereskedelmi ágazatot is. Konténer minden igény szerint!