TECHNOLÓGIAI KONTÉNER

Technológiai konténer, robbanásbiztos konténer


Napjainkban egyre több megkeresés érkezik az ipar különböző területéről, de ezek a megkeresések nem kizárólag irodakonténerre vagy raktárkonténerre irányulnak, hanem mind gyakrabban különböző, egyedi kialakítású technológiai konténerre is.
A konténerek speciális változata a technológiai konténer. Technológiai konténer kialakítható gyári körülmények között, de ugyanúgy készülhet használt raktárkonténerből, tengeri konténerből, de akár irodakonténerből is.A technológiai konténer készítését minden esetben a legapróbb részletekre is kiterjedő tervezés és egyeztetés előz meg. Ezeken az egyeztetéseken kerül meghatározásra a konténerbázis, a felhasználandó anyagok, a speciális padlóáttörések, faláttörések, födémáttörések helye, mérete. Az egyedi padlómegerősítésekkel a legextrémebb teherbírást is biztosítani tudjuk. Az esetlegesen szükséges rögzítési pontok milliméter pontossággal kerülnek kialakításra, hogy az Ön gépei biztonságosan telepíthetők legyenek a technológia konténerbe. A legkülönfélébb belső burkolatokkal tudjuk a konténert akár rozsdaállóvá, savállóvá tenni, de a tökéletes hangszigetelés sem jelenthet problémát.
Partnercégeinkkel közösen tudjuk Önnek biztosítani a szükséges engedélyekkel rendelkező robbanásbiztos technológiai konténerét.Az Ön előnyei, ha a Central Containerrel alakíttatja ki technológiai konténerét, robbanásbiztos konténerét: 


- gyors gyártási határidő
- rugalmas tervegyeztetés, akár gyártás közben is
- egyedi konténerméretek
- széleskörű alapanyag ismeret – speciális anyagok alkalmazása a gyártásban
- igény szerint biztosítani tudjuk gépeinek, berendezéseinek beépítését a konténerbe modern telephelyünkön
- nyomon követheti a gyártást telephelyünkön személyesen is. 


Ajánlatot kérne? Küldje el adatait és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!