TELEPÍTÉS

Konténer telepítés

Napjaink egyik legfontosabb építészeti irányelve, hogy a kivitelezés során a lehető legkisebb mértékben avatkozzunk be a természetbe. Ennek az elvnek a moduláris építészet - a konténer -  teljes mértékben megfelel, hiszen az esetek túlnyomó többségében egészen minimális előkészületeket, alapozási munkálatokat igényel egy-egy konténer, vagy konténercsoport telepítése.


Az önhordó acélszerkezet még inkább segíti a gyors előkészületeket. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehet rosszul felkészülni a konténerek fogadására. Egy rosszul kiszintezett alap jelentősen ronthatja többek között a nyílászárók működését, de a csapadékvíz elvezetésénél is okozhat problémákat.


A Central Container jól felkészült, saját kollégáival szívesen átvállalja Öntől az alapkészítés feladatát is, ezzel is hozzájárulva az Ön kényelméhez.
Minősített jól bevált alvállalkozóinkkal közösen, rövid határidővel vállaljuk komolyabb alapozási munkálatok elvégzését is, akár a közművek talajba történő elhelyezésével is, meglévő- vagy – igény szerint – saját magunk által készített tervek alapján is.

Az Ön előnyei, ha a Central Containertől rendeli meg a konténere telepítését:

- gyors ajánlatadás
- rövid kivitelezési idő
- szakszerű, tervhű kivitelezés
- személyes helyszínfelmérés, szaktanácsadás.