ELADÓ RAKTÁRKONTÉNER

Raktárkonténer értékesítés, eladás

A Central Container által forgalmazott új eladó raktárkonténerek minden időjárási körülménynek ellenállnak, így biztosítva az Ön árujának folyamatos, hosszútávú védelmét. A kapuk 2 illetve 4 rúdzáras rögzítése és a lakatvédők nyújtják a betörés elleni magasszintű védelmet. Rendelheti raktárkonténerét fa- vagy fémpadlóval, a külső színe pedig a RAL színskála bármely árnyalata lehet. Ha Ön egyedi méretű raktárkonténert kíván rendelni, akkor is mi vagyunk az Ön ideális partnere, szívesen nézünk a nagyobb kihívásokkal is szembe. Felkészült kollégáink fontos tanácsokkal segíthetik Önt egyedi raktárkonténere megtervezésénél. Opcionálisan rendelheti raktárkonténerét elektromosan szerelve, hőszigetelt kivitelben is, vagy akár speciális nyílászárókkal.
Egyedi gyártási technológiánknak köszönhetően, akár egyesített légterű raktárkonténert is rendelhet tőlünk, így például műhelyként is tökéletesen hasznosíthatja az egységet, de az áru be- és kirakodása is lényegesen könnyebbé válik targoncával.
Veszélyesanyag tárolására is alkalmas raktárkonténerét az Ön igényeinek megfelelően, egyedileg gyártjuk le, így a konténer Ön számára fontos minden paraméterét előre meghatározhatja.Az Ön előnyei ha a Central Containertől vásárol raktárkonténert: 

- kiváló minőség
- hosszú élettartam
- szél- és vízhatlan kialakítás
- masszív acélszerkezet, erős oldalfalak
- egymásra rakhatók, helytakarékos tárolás
- sokféle opcionális választási lehetőség
- egyedi igények figyelembe vétele
- gyors szállítási határidő
- személyes helyszíni tanácsadás
Amennyiben raktárkonténerre kíván ajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot: