ELADÓ TENGERI KONTÉNER

Tengeri konténer, szállító konténer eladás, értékesítés

A Central Container által forgalmazott eladó új és használt tengeri konténerek, szállító konténerek jelentik Önnek az ideális megoldást ha áruját biztonságos csomagolásban szeretné a rendeltetési helyére juttatni. A hagyományosnak mondható BOX és High Cube (HC) tengeri konténereken túl, a speciálisabb tengeri és szállító konténer igényét is rövid határidővel, körültekintő ügyintézéssel igyekszünk kielégíteni. Ezek a speciálisabb típusok lehetnek például, a teljesség igénye nélkül: Open Top konténer, Hard Top konténer, Flat konténer, Bulk konténer.
Hazánkban is egyre többször találkozhatunk tengeri konténerekből kialakított lakókonténerekkel, nyaralókkal, büfékkel. Amennyiben Ön is szeretne egy, az összes mai igénynek megfelelő, ugyanakkor igazán extravagáns lakást, nyaralót, vagy esetleg egy vendéglátó egységet kialakíttatni, de nem tudja, hogy miként kezdjen hozzá, forduljon hozzánk bizalommal, felkészült kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére tanácsadással, ajánlatadással.


Az Ön előnyei, ha a Central Containertől vásárol tengeri konténert, szállító konténert:

- kiváló, ellenőrzött minőség
- kérésre érvényes CSC tábla, a nemzetközi szállításhoz
- gyors kiszolgálás, egyes típusok raktárról történő értékesítése
- rendkívül hosszú élettartam
- szél- és vízhatlan kialakítás (a zárt, vagy zárható típusoknál)
- egymásra rakhatók akár rakottan is, helytakarékos megoldás
- gyors szállítási határidő
- személyes helyszíni tanácsadás. Amennyiben tengeri konténerre kíván ajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot: