ELADÓ TECHNOLÓGIA KONTÉNER

Technológiai konténer, robbanásbiztos konténer eladás

A Central Container az Ön partnere, ha technológiai konténert kíván gyártatni. Komoly tapasztalatokkal rendelkező kollégáink készen állnak az Ön igényeinek megfelelő technológiai konténer kialakítására, de szívesen adunk tanácsot is a tervezési fázisban, hogy az Ön igényeit a lehető legjobban össze tudjuk hangolni a konténeres technológiával.
A technológiai konténerek kialakítását, gyártását folyamatosan nyomon követhetik telephelyünkön.
Partnereink segítségével az aktuális törvényi előírásoknak mindenben megfelelő robbanásbiztos konténer gyártását is rövid határidővel vállaljuk.
A kármentő tálcával ellátott környezetvédelmi konténerek alkalmasak veszélyes és nem veszélyes folyékony anyagok biztonságos tárolására. A környezetvédelmi konténerek kármentőinek cseppmentes ürítését jól záródó leeresztő csonkon keresztül végezhetik biztonságosan.Az Ön előnyei ha a Central Containertől vásárol technológiai, robbanásbiztos, vagy környezetvédelmi konténert: 

- gyors szállítási határidő
- egyedi méretek az Ön igényeihez igazítva
- kitűnő minőségű konténerek
- széleskörű anyagismeret – speciális anyagok alkalmazása a gyártásban
- nagyfokú alkalmazkodás az Ön felhasználói igényeihez
- személyes helyszíni tanácsadásAmennyiben technológiai konténerre kér ajánlatot, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot: