KONTÉNERCSOPORT BÉRLÉS

Konténercsoport, konténerház, öltöző, felvonulási épület bérlés

Ha csak átmenetileg van szüksége konténercsoportra, öltöző konténerre, esetleg felvonulási épületre, a Central Container bérkonténer parkja mindig az Ön rendelkezésére áll! Dinamikusan bővülő irodakonténer parkunk a szigorú belső kontrollnak köszönhetően mindig biztosítani tudja Önnek és kollégáinak a megfelelő komfortot, mely a kényelmes munkavégzéshez nélkülözhetetlen.


A paneles falszerkezetnek köszönhetően Ön a bérleti időszak alatt is rugalmasan tudja változtatni konténerházának paramétereit. Átmenetileg több kolléga elhelyezését kell megoldani? Pár napon belül hozzáépítünk a már meglévő konténerházhoz annyi irodakonténert amennyivel biztosítható cégének gondtalan működése. A konténercsoport bővítésének ideje alatt Ön és kollégái zavartalanul végezhetik munkájukat a már korábban átadott konténerekben.


Ha pedig már nem indokolt a létszám miatt a nagyobb irodakonténerház bérlése, ugyanolyan észrevétlenül gondoskodunk a feleslegessé vált konténerek elszállításáról mint tettük azt bővítéskor. Ezzel a rugalmas alakíthatósággal biztosítani tudjuk Önnek, hogy mindig csak a ténylegesen szükséges konténermennyiség után fizessen bérleti díjat. Válasszon kiegészítőink közül, és tegye konténercsoportját még otthonosabbá!

Az ön előnyei ha a Central Containertől bérel konténercsoportot, konténerházat: 

- gyors szállítási határidő
- kitűnő minőségű konténerek
- nagyfokú variálhatóság
- könnyű bővíthetőség
- esztétikus megjelenés
- alacsony üzemeltetési költség
- személyes helyszíni tanácsadásAmennyiben konténercsoportra kíván ajánlatot kérni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégánk hamarosan megkeresi Önt: